Teroituspalvelu

Teroituspalvelu

Useimmat valmistajalta tulevat uudet partaveitset tarvitsevat vielä pienen kosketuksen ennen kuin ne ovat täysin valmiita leikkaamaan partaa. Varsinkin ensimmäinen kosketus parranajoon tylsällä partaveitsellä on kaukana miellyttävästä kokemuksesta. Kun partaveitsi tarttuu sänkeen ja tuntuu, että se ennemmin nyppii kuin leikkaa, niin partaveitsi on teroituksen tarpeessa. Teroituspalvelu on helppo tapa nauttia partaveitsellä ajamisen hyvistä puolista terävällä partaveitsellä.

Uuden partaveitsen teroitus tai ylläpitoteroitus käytössä olevaan partaveitseen:

24,90€ (sisältää arvonlisäveron 24%)

Hinta sisältää takaisin lähetyksen postikulut Suomeen.

Voit tilata teroituksen sähköpostilla juha@juhahamalainen.eu

Jos partaveitsen terässä on lovia tai muita vaurioita, mitkä eivät tule kuntoon tavallisella ylläpitoteroituksella, niin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Teroituspaketti

Partaveitsen käyttäjälle, joka haluaa käyttää aikansa parranajoon ammattilaisen teroittamalla partaveitsellä sen sijaan, että käyttäisi aikaa hiomakivien kanssa näpräämiseen. Sen lisäksi tämä on helppoa! Lähetyskotelossa on kaikki mitä tarvitset partaveitsen lähettämiseksi teroitukseen. Voit lähettää veitsen teroitettavaksi, kun se sitä tarvitsee itsellesi sopivin aikavälein.

Sinun ei tarvitse kuin laittaa partaveitsi pakettiin ja pudottaa se lähimpään postilaatikkoon.

Teroituspaketti sisältää:

– Valitsemasi määrän ylläpitoteroituksia.

– Postimaksut

– Lähetyskotelon

– Muut lähettämiseen kuuluvat tarvikkeet

 

Hinnasto (Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%)

4 kertaa ylläpitoteroitus 98€

3 kertaa ylläpitoteroitus 73€

2 kertaa ylläpitoteroitus 49€

Voit tilata teroituspaketin sähköpostilla juha@juhahamalainen.eu

Jos partaveitsen terässä on lovia tai muita epäkohtia siitä tulevat lisäkulut laskutetaan erikseen. Teroituspaketti on voimassa vuoden tilauspäivästä. Tilauksen voi perua 14 päivän ajan tilauksen tekemisestä, jos palvelua ei ole vielä käytetty. Käyttämättä jääneitä teroituksia ei hyvitetä tilauksen loputtua.